Luksushuviloillemme saatavat palvelut ovat myös luksusta.

09_1_

Lisäpalveluina Kaidan Kunkulla tarjotaan kehuttua savusaunaa, jossa voi kylpeä aamutunneille asti. Kylpypalju on mahdollista vuokrata kaikille huviloille itse lämmittäen tai valmiiksi lämmitettynä. Lisäksi löytyy rantasauna, grillikota, sähköperämoottori, kylpytakit, polkupyörät, sup-laudat, kajakit, lumikengät ja karaokevälineet. Valmuskalla voi urheilla, biljardilla. Metsä ja järvi tarjoavat upeat mahdollisuudet erilaisiin aktiviteetteihin. Saimaalle kalastusmatkat kalastuslupineen ja maisemaristeilyt järjestyvät vierailijan toivomuksien mukaan. Lisämaksusta voit tilata Leena-emännältä aamiaiset, kahvitukset ja muut ruokailut huvilalle tuotuna. Elämys on seurata Esko-isännän loimulohen valmistusta grillikodan avotulella tai talvella käydä kokemassa verkot jään alla. Loman joskus päättyessä Sinun ei tarvitse alkaa siivoojaksi, me teemme loppusiivouksen.

Kokous, tyky, ryhmät ja hemmottelu
Laajenna elämyksiä ja pidä kokous luonnon helmassa. Huvilamme soveltuvat loistavasti kokoustiloiksi. Tervetuloa Kaidan Kiholle viettämään luova kokous.

Kylpypalju
Saunaillat, polttarit, syntymäpäivät, pikkujoulut tai perheen illanviettoon. Kylpypaljun halkaisija on 150 cm, veden tarve noin 1000 – 1200 litraa. Lämmitys mukana olevalla puukaminalla. Istumapaikkoja 6 hengelle.

Aktiviteetit
Seudulta löytyy runsaasti tekemistä mökkeilyn oheen.

© KAIDAN KIHO 2019