Ekologista luksusta mökkilomalla

Luksushuvilat tarjoavat luksusta mökkilomalleTervetuloa Kaidan Kihon luksushuvilat tarjoavat puitteet mukavalle lomalle tai luovalle kokoukselle. Meillä voit rentoutua luksushuviloissa hyvillä mielin, sillä olemme ottaneet ekologiset näkökulmat huomioon niin huviloiden rakennusvaiheessa kuin ylläpidossa. Rakennusmateriaalit on valittu ympäristöystävällisyys etusijalla ja huviloiden tekniikka samoilla lähtökohdilla. Mukavuudesta tinkimättä. Lue lisää.

Lomaa ensi hetkestä alkaen

Kaidan Kihon huviloita voi hyvällä syyllä kutsua ”all inclusive” huviloiksi. Vuosien saatossa Kaidan Kihon huviloista on saatu hiottua ”lomailijan timantteja”. Olemme kuunnelleet vieraidemme toiveita herkällä korvalla ja kehittäneet palveluitamme ja huviloiden varusteita toiveiden mukaiseksi.

Missä muussa huvilassa voit heti huvilalle tullessasi valita mieleisesi startin lomalle? Voit ottaa virkistysunet, vuodevaatteet ovat valmiiksi pedattuina. Voit keitellä tulokahvit tai -teet, tarvikkeet ovat valmiina. Voit raapaista tikun ja sytyttää tulen saunan uuniin, takkaan tai grillikotaan. Kaikissa ovat puut valmiina odottamassa Sinua. Saunan laudeliinat kruunaavat nautinnon. Voit mennä veneellä järvelle soutaen tai valmiiksi ladatulla sähköperämoottorilla. Kalastaminen voi alkaa omalta rannalta.

Nämä vain ovat esimerkkejä palvelumme laadusta. Arvokasta loma-aikaasi ei hukkaannu huvilan ”virittämiseen” vaan voit nauttia olostasi heti ensi hetkestä alkaen. Kanta-asiakkaamme tämän jo tietävätkin!

Lisäpalveluina Kaidan Kunkulla tarjotaan kehuttua savusaunaa, jossa voi kylpeä aamutunneille asti. Kylpypalju on mahdollista vuokrata kaikille huviloille itse lämmittäen tai valmiiksi lämmitettynä. Lisäksi löytyy rantasauna, grillikota, sähköperämoottori, kylpytakit, polkupyörät, lumikengät ja karaokevälineet. Metsä ja järvi tarjoavat upeat mahdollisuudet erilaisiin aktiviteetteihin. Saimaalle kalastusmatkat kalastuslupineen ja maisemaristeilyt järjestyvät vierailijan toivomuksien mukaan. Lisämaksusta voit tilata Leena-emännältä aamiaiset, kahvitukset ja muut ruokailut huvilalle tuotuna. Elämys on seurata Esko-isännän loimulohen valmistusta grillikodan avotulella tai talvella käydä kokemassa verkot jään alla. Loman joskus päättyessä Sinun ei tarvitse alkaa siivoojaksi, me teemme loppusiivouksen.

Tuukkalan tilan historia

Eskon suku on ollut Tuukkalan tilalla vuodesta 1710. Leena ja Esko ovat isännöineet tilaa vuodesta 1986. Lypsykarjatalous alkoi muuttua matkailuun Kaidan Kunkku -huvilan valmistuttua vuonna 2005. Muutaman vuoden kuluttua alkoi tilalla aamiaismajoitus-toiminta ja lehmistä luovuttiin. Matkailutoimintaa laajennettiin rakentamalla talven 2013 aikana 3 uutta huvilaa, Kilpikonna, Valmuska ja Hapero. Nyt 4 huvilaa sijaitsevat 15 minuutin ajomatkan päässä tilalta. Kaidan Kunkun grillikota on rakennettu Tuukkalan tilalta puretun rakennuksen hirsistä. Rakennus oli tilalla meijerinä 1900-luvun alkupuolella. Alun perin 1800-luvulla rakennuksessa toimi Ristiinan keskustassa leipomo. Ristiinan seudulla asuttiin todistetusti jo 5 000 vuotta sitten. Siitä ovat todisteena esihistorialliset Astuvansalmen kalliomaalaukset, joille maateitse huviloilta on matkaa puoli tuntia.

Tervetuloa Kaidan Kiholle

Leena ja Esko

?

 

 

© KAIDAN KIHO 2019